Telefoon: 06-28232276

Kosten Echtscheiding

Iedere situatie is verschillend en dat maakt het maken van een vaste prijs niet wenselijk. Ik werk daarom op basis van een uurtarief van 145 euro exclusief BTW. Na afloop van het eerste gesprek kan ik meestal een indicatie geven hoeveel gesprekken er nodig zijn om tot een uitkomst te komen. Ook zal ik dan aangeven met welke andere kosten u te maken krijgt, bijvoorbeeld kosten voor specifieke berekeningen (kinder/partneralimentatie) of beschikkingen door de Rechtbank (convenant/vaststellingsovereenkomst met executoriale titel).Het werken met een uurtarief betekent voor mij ook dat ik zo vlot mogelijk met jullie zal werken. Sommige collega’s en bureau’s werken met een vast tarief, en dat betekent dat ook zij uitgaan van een uurtarief met het doel om de gesprekken binnen een bepaald aantal uur af te ronden. Ik kies hier niet voor om de eenvoudige reden dat het per partij kan verschillen, daarmee ‘betaalt’ de vlot werkende partij voor de meer terughoudende. Hiermee heeft u bij mij ook invloed op uw totale kosten en dat vind ik een belangrijk uitgangspunt.

 

Kosten bij ‘Toevoeging’

Afhankelijk van het inkomen is het mogelijk om soms in aanmerking te komen voor toevoeging. Als mediator kan ik dit verzoek tot aanvraag voor u verzorgen. De aanvraag is individueel en het kan zijn dat een partij of beiden in aanmerking komen. De Rechtbank beoordeelt de aanvraag en geeft u hierover bericht.
De afspraak met mij als mediator is dan als volgt:
Ik maak met u mijn gebruikelijke afspraken over facturen. Mocht u tijdens het verloop de toevoeging bevestigd krijgen dan betekent dit dat u alleen een eigen bijdrage aan mij bent verschuldigd. U krijgt dan per ommegaande het eventuele verschil terug en ik dien dan mijn deel in bij de Rechtbank. Wanneer de toevoeging wordt afgewezen dan blijven we werken volgens de gemaakte afspraken.
Informatie over toevoeging vindt u via:

Onze Lokatie

Adres: Jessicagang 38, 2719 CA Zoetermeer
Telefoon: 06-28232276

Vind ons op:

Laatste berichten

  • Time Well Spent
    Time Well Spent
    Lorem ipsum dolor sit amet nec, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget...
  • Conscious Eating
    Conscious Eating
    Lorem ipsum dolor sit amet nec, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget...
  • The Power of Positive Thinking
    The Power of Positive Thinking
    Lorem ipsum dolor sit amet nec, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget...